Termenii si conditiile - Web Design

Respingere:

Ne rezervam dreptul de a retrage fara preaviz si cu efect imediat anumite servicii sau chiar toate ale oricarui client care incalca regulile (asa cum sunt descrise mai jos). In cazul in care se vor suspenda servicii, prin politica noastra nu oferim nici o returnare a banilor platiti pentru acele servicii.

Taxe pentru servicii si produse:

Comenzile clientului mai mari de 200 € , necesita un avans de 50% din costul proiectului pentru a putea incepe lucrul la prototip. Restul de 50% vor fi achitati la realizarea proiectului final. DESIGN-REFLEX isi rezerva dreptul sa schimbe tarifele practicate pentru mentenanta si hosting cu un preaviz de 30 de zile. DESIGN-REFLEX va livra comanda clientului dupa achitarea ultimei transe.

Securitate:

In cazul in care proiectul implica comert electronic, clientul trebuie sa se asigure ca sunt stabilite dealii pentru maximizarea nivelurilor de securitate in ceea ce priveste informatiile financiare si personale ale utilizatorilor proiectului. Noi avem o politica foarte stricta de securizare a informatiilor confidentiale oferite de catre client in timpul procesului de web design si dezvoltare. Totusi, nu ne asumam responsabilitatea pentru scurgerile sau gresilele in informatii. Pana acum nu a fost inregistrata nici o cerere sau plangere in acest sens care noi.

Drepturi de autor si marca inregistrata:

Clientul garanteaza neconditionat ca orice element de text, grafica, fotografii, design, drepturi de autor sau orice fel de arta oferita noua pentru a fi inclusa in proiect sunt proprietatea clientului, sau ca clientul are permisiunea proprietarului de drept sa foloseasca oricare din aceste elemente si nu ne vor fi imputate, incluzand orice cerere sau proces ce poate aparea datorita folosirii unor astfel de elemente furnizate de catre client.

Data finalizarii:

Atat noi cat si clientul ne obligam sa lucram impreuna pentru finalizarea proiectului in timpul definit in specificatie. Vom informa clientul asupra stadiului proiectului si ne obligam sa respectam termenele partiale ale proiectului. Clientul, la randul lui, trebuie sa furnizeze materialele la timp. In cazul in care clientul nu trimite materialele sau nu raspunde in termen de 30 de zile de la termenul specificat ne rezervam dreptul de a anula intelegerea si de a retine orice avans sau plati pentru etape de lucru care vor fi considerate taxe de anulare.

Abuz asupra continutului:

Continutul / ideea / tema unui site este oferita de catre client. Nu va putem ajuta in procesul de concepere a ideilor. Sunteti de acord ca nu veti posta materiale false, defaimatoare, inexacte, abuzive, vulgare, obscene, profane, cu continut sexual, amenintatoare, care violeaza intimitatea unei persoane, sau orice contravine oricarei legi.

Optimizare:

Vom face orice efort pentru optimizarea site-ului dvs pentru a avea un rang mai bun in motoarele de cautare. Nu garantam nici o pozitie pentru nici un motor de cautare.

Livrarea site-ului dvs:

Incarcarea unui web site in contul dvs de hosting , trimiterea de fisiere prin FTP, CD sau orice alt suport media este considerata livrarea site-ului, moment din care clientul nu mai este eligibil pentru returnarea banilor. Prin semnarea unui contract cu noi, clientul este de acord ca trebuie sa-si achite orice datorie fata de noi dupa ce site-ul a fost livrat.

Limitarea responsabilitatilor:

a) DESIGN-REFLEX nu este responsabila sub nici un aspect pentru orice daune indirecte, speciale sau ca urmare, incluzand orice pierdere a afacerii, profit sau date legate de folosirea de catre dvs a site-ului web.
b) Prin cumpararea unui domeniu in beneficiul clientului, actionam ca un agent al clientului si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continuitatea sau lipsa de continuitate a numelui sub care este inregistrat domeniul.

Taxe:

a) DESIGN-REFLEX isi rezerva dreptul de a pretinde taxe in plus in cazul in care timpul de creatie a site-ului este mai mare sau timpul de uploadare a site-ului este mai mare, datorita unor circumstante pe care nu le putem controla sau datorita lucrului cu materialul creat / pus la dispozitie de un tert.
b) Taxele de inregistrare a domeniului si toate serviciile disponibile ca servicii aditionale nu sunt returnabile odata ce comanda a fost lansata.

Recunoastere:

In josul fiecarei pagini a site-ului clientului va fi plasat logo-ul DESIGN-REFLEX si urmatorul text: "Acest site reprezinta design-ul si creatia DESIGN-REFLEX.RO. Noi asiguram hosting si mentenanta" sau un text similar si va fi plasat un link. Clientii DESIGN-REFLEX nu au dreptul de a sterge aceasta informatie. In cazul in care aceasta informatie este stearsa de pe site, DESIGN-REFLEX va anula contractul si va actiona clientul in justitie. Va rugam sa notati ca prezenta acestui link va va ajuta sa aveti un ranking mai bun pentru motoarele de cautare, in special pentru Google .

Politica de returnare:

Politica de returnare 100% include returnarea intregii sume achitate de catre client in cazul in care acesta nu este multumit de nivelul de dezvoltare. Daca un prototip a fost acceptat si clientul plateste 50% pentru dezvoltarea finala, taxele de prototip devin nereturnabile, 20% din 50% platiti ulterior vor fi returnati. Inainte de a solicita plata finala de 50%, coordonatorul proiectului va va trimite un link pentru a vedea totul pe domeniul dvs. Odata ce l-ati vazut si ati achitat integral, aceeasi copie a website-ului va va fi trimisa. Nu puteti sa cereti returnarea banilor dupa ce website-ul v-a fost livrat. Un website este considerat ca fiind livrat daca este postat pe serverul dvs, trimis dvs ca un link ce se poate descarca sau trimis pe Flash Drive, Zip Drive, CD, etc. Toate taxele pentru domeniu si inregistrare nu sunt returnabile, nici integral, nici partial chiar daca numele domeniului inregistrat este suspendat, anulat sau transferat.

Prototipuri gratuite:

In cazul in care un reprezentant v-a oferit un prototip gratuit, nu vom solicita contravaloarea designului. Vom face mai multe modele de design pentru o anumita pagina de web. Daca nu sunteti multumit de acestea nu vom continua colaborarea si nu va va costa nimic. Totusi, nu veti putea sa folositi niciuna dintre imaginile, logourile sau elementele de design create de noi in cursul acestui stadiu.

Acceptare:

In cazul in care sunt furnizate site-uri web sau alte servicii de programare, clientul va notifica DESIGN-REFLEX in cazul in care apar erori sau omisiuni pentru rectificare intr-o perioada de 30 zile de la livrare. La scurgerea celor 30 zile de la livrare, se considera ca clientul a acceptat ca livrarea a fost facuta la un nivel acceptabil din punct de vedere calitativ iar modificarile ulterioare vor fi taxabile.

Momentul de inceput:

DESIGN-REFLEX nu poate garanta intotdeauna ca lucrul la un proiect poate incepe imediat. Daca este cazul, se va discuta in prealabil cu clientul inainte de a incepe orice operatiune. Vom face toate eforturile posibile pentru a ne incadra in termenele clientului.

Backup si pierderea datelor:

Foloasirea de catre dvs a serviciului reprezinta riscul dvs. Nu suntem responsabili pentru fisierele si datele din contul dvs. Sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru transferul de fisiere si date si de mentinerea unor backup-uri adecvate pentru fisierele si datele stocate pe serverul dvs.

Anulare:

DESIGN-REFLEX isi rezerva dreptul de a anula un cont in orice moment.
a). daca clientul intarzie inceputul lucrarilor pentru mai mult de 30 de zile de la data platii unui avans. DESIGN-REFLEX isi rezerva dreptul de a pretinde o taxa in plus pentru a acoperi timpul si cresterile de pret survenite de la lansarea cererii.
b). in cazul in care se iveste o disputa legata de designul site-ului sau de plata intarziata, DESIGN-REFLEX isi rezerva dreptul de a bloca sau de a retrage toate paginile de web si fisierele pana cand litigiul este rezolvat.

Legislatie si jurisdictie:

Acest acord este guvernat de legile din Romania, tara in care se deruleaza procesul de creatie si design, si orice client aceepta sa se supuna acestor legi.
Daca aveti intrebari sau comentarii puteti sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office@design-reflex.ro
Termenii si conditiile - Web Hosting

Reseller Hosting

Conturile reseller se supun acelor reguli ca si cele webhost, avand mici exceptii.
Este permisa consumarea a cel mult 10% din procesor zilnic si a 20% din memoria ram.
Fiecare cont reseller are un numar nelimitat de conturi cPanel pe care le poate crea.
NU este permisa oferirea de conturi cPanel gratuit.
In explicatie, nu acceptam ca reselleri nostri sa ofere hosting gratuit sau post2host.

Politica impotriva abuzurilor

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, actionam impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme.
In acest sens nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit sau trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM), de orice fel ar fi acestea, este strict interzisa.
Nu acceptam site-uri de genul file hosting, image hosting sau alte tipuri de gazduire fisiere.

Noi oferim WEBHOST nu FILEHOSTCe inseamna "continut ilegal"

In continutul ilegal se incadreaza site-urile care ofera spre download materiale protejate de copiright cum ar fi: muzica, filme, script-uri php nulled, warez, hack-ing, torrente, pornografie.
Gazduirea site-urilor cu continut ilegal duce la suspendare / stergerea contului de reseller.

Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept.
Ne rezervam dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare iar in functie si de natura si gravitatea faptelor, putem suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

Revanzarea Serviciului

Sunteti de acord sa nu reproduceti, multiplicati, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati oricare componenta a serviciului, folosirea serviciului, sau accesarea serviciului unui client.
NU ne asumam responsabilitatea pentru nerespetarea termenelor limita, pentru stergerea, nefurnizarea sau stocarea eronata a oricarei forme de comunicare sau oricaror setari personalizate utilizate.

Prin prezentul acord sau alti termeni furnizati nu garantam ca

-serviciul se potriveste exact cerintelor dumneavoastra.
-serviciul va functiona neintrerupt si fara erori, ele vor fi intrerupte decat in cazuri majore(ex: arderea unei componente, incendii etc..).
-calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute prin serviciu vor indeplini asteptarile dumneavoastra, precum si orice eroare a software-ului va fi corectata.

NU raspundem pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la serviciu, sau altor interactiuni cu serviciul.
NU suntem responsabili de intretinerea si salvarea de siguranta (back-up) datelor dumneavoastra si de orice informatie stocata prin serviciu.Orice furt al acestui script se pedepseste conforma legilor in vigoare!